KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
De nieuwste paintballproducten – herfst 2022
woensdag november 9, 2022

De nieuwste paintballproducten – herfst 2022

EEN JAAR LEESPLEZIER – PBS MAGAZINE MET JAARABONNEMENT

Paintball Sports Magazine is nu ook verkrijgbaar als jaarabonnement voor slechts 10 euro. Deze dekken alleen de porto- en administratiekosten, het magazine blijft uiteraard geheel gratis. Na bestelling ontvangt u het boekje voor de volgende vier nummers direct bij u thuis. Daarna eindigt het abonnement automatisch, er zijn geen verdere verplichtingen voor u.

Beschikbaar: nu | Prijs: € 10,00

KLEINER EN LICHTER – POWAIR MICROMAX REGULATOR

De HPA-fabrikant POWAIR heeft met zijn gloednieuwe MicroMax Regulator een echt producthoogtepunt gepresenteerd. De POWAIR MicroMax-regelaar zet nieuwe normen en is nu de kleinste en lichtste HP-regelaar ter wereld. De Micromax Regelkop is onder andere verstelbaar in 16 posities. Bovendien overtuigt hij met tal van functies die al bekend zijn van zijn grote broer, de PowAir MaxReg Regulator.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 54,95

EINDELIJK… – MAG-KOPPELING VOOR T15 V2 MAGS

MagFed-spelers over de hele wereld wachten al jaren op verstandige magazijnconnectoren voor de FIRST STRIKE V2-magazijnen voor de T15. Niets leek tot nu toe goed te passen en te werken! De accessoirefabrikant DELTA SIX presenteerde een paar weken geleden zijn praktische Mag Coupler en ze zijn erg populair. De magneetkoppelingen worden over de magazijnen geschoven en met twee schroeven vastgezet. Zo gemakkelijk, zo goed.

Beschikbaar: nu | Prijs: € 14,95

VERBETERD EN NOG GOEDKOPER – DE DSG T15 POWERTUBE 2.0

Het tuningbedrijf DYNAMIC SPORTS GEAR heeft al groot succes gevierd met de eerste generatie van de First Strike T15 Power Tube. Nu, na ongeveer twee jaar, is er een opvolger aangekondigd. Het nieuwe model heeft een paar aangepaste gaten en een nieuwe achterkapbevestiging met drie contactpunten. Hoewel wereldwijd alles duurder wordt, heeft DSG de prijs van de 2.0-versie met maar liefst 15% weten te verlagen.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 129,95

UPDATE VOOR HET SAR-12 – CARMATECH SAR-X MAGAZINE

CARMATECH heeft zijn magazijnen volledig vernieuwd en presenteert met trots het nieuwe, rooktransparante SAR-X magazijn. Capaciteit en functie zijn hetzelfde gebleven, maar er is gewerkt aan het materiaal, de afmetingen van de openingen en de foutgevoeligheid en ervoor gezorgd dat de nieuwe generatie tijdschriften nu echt goed werkt, zelfs zonder kleine aanpassingen. Een echt succesvolle upgrade tot grote vreugde van alle CARMATECH SAR-12-spelers.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 49,00

KLEIN MAAR OHO! – NIEUWE TAGINN-GRANATEN

TAGINN had dit voorjaar op de IWA al innovaties aangekondigd. Nu zijn er drie gloednieuwe granaatmodellen gepresenteerd: de modellen FBG-4 Mini, AFG-4 Mini en de TAG-19Y. De goedkeuring is al afgerond en de granaten kunnen nu vooraf worden besteld bij speciaalzaken. De levering staat gepland voor half oktober, tenzij er iets tussenkomt, zoals momenteel helaas zo vaak het geval is…

Beschikbaar: nu | Prijs: € 10,00

FRISSE KLEUREN – NIEUW VAN DE DLX LUXE TM40

DLX heeft twee frisse kleurstellingen van de Luxe TM40 geïntroduceerd. De relatief vergelijkbare modellen zijn uitgevoerd in de kleur zilver/blauw of zilver/petroleum en bieden een eenvoudige maar zeer aantrekkelijke vervaagde kleurlook. Het is vooral vermeldenswaard dat het om een strikt gelimiteerde speciale editie gaat. Deze wordt alleen in kleine aantallen geleverd. Unieke jagers en verzamelaars moeten hun ogen open houden en toeslaan.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 1749,95

WIJ HEBBEN HERBOUWD! – PBS TECHSERVICE IS TERUG

Het heeft lang geduurd, maar PAINTBALL SPORTS biedt nu eindelijk een allround zorgeloze technische service voor alle soorten markerreparaties. Met Andreas Schneider hebben we niet alleen een ervaren technicus weer in het team gehaald, maar hebben we ook onze werkplaatsruimte volledig geherstructureerd. Vanaf nu zijn wij weer het nummer één aanspreekpunt in het noorden als het gaat om paintball marker reparaties!

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 59,95

MAGFED INNOVATIES – CS EMF100 LUCHTVOORRAADADAPTER

Het wachten is eindelijk voorbij! Het bedrijf CS MagFed Innovations heeft twee Air Stock Adapter-varianten gepresenteerd voor de Planet Eclipse EMF100. Eén model is compatibel met de standaard EMF100, het andere past op de INCEPTION DESIGNS ID100 body voor de EMF100. Hierdoor kunnen volledig nieuwe instellingen en conversies worden geïmplementeerd op de Planet Eclipse MagFed marker. De hoge materiaalkwaliteit en het design overtuigen. Geweldig product!

Beschikbaar: nu | Prijs: € 139,95

DE NIEUWE GENERATIE – POWAIR M2 HP-SYSTEMEN

Het complete POWAIR HP systeemassortiment is nu ook verkrijgbaar met de nieuwe, kleine en aanzienlijk compactere POWAIR Micromax HP regelaars. Of het nu gaat om een 200 bar- of een 300 bar-versie. Alle HP systemen zijn nu ook verkrijgbaar als zogenaamde M2 (model 2) versie met de kleine regelaar als extreem korte en lichtere opstelling. Nog meer keuze uit één van de toonaangevende HPA-merken in heel Europa.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 64,95

DUAL TONE-KLEUREN – TWEE NIEUWE EMF100-KLEUREN

We brengen nog meer kleurselectie in het spel en bieden de Planet Eclipse EMF100 nu aan in de zogenaamde Dual Tone Colors HDE/Black en Black/Tan. Deze modellen zijn een kleurenmix van de twee EMF100-modellen die standaard bij PE verkrijgbaar zijn. Behalve dat bij de tweekleurige modellen de helft van de onderdelen is verwisseld met die van de andere kleurvariant. Hierdoor ontstaan nieuwe modellen in frisse kleuren.

Beschikbaar: nu | Prijs: € 569,95

NIEUWE MASKERS KOMEN – PUSH VPR-SERIE MASKERS

De lang aangekondigde PUSH Unite-maskermodellen van de VPR-serie zijn eindelijk onderweg naar Europa en zullen naar verwachting in de komende weken arriveren. De VPR-serie zal ook verkrijgbaar zijn in drie nieuwe, niet eerder uitgebrachte kleuren. We hebben een aantal exemplaren kunnen bemachtigen voor de Duitse markt. Helaas heeft de huidige prijsontwikkeling ook zijn sporen nagelaten op PUSH en heeft dit geleid tot een prijsstijging.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 269,95

UPGRADE VOOR DE SHOCKER-VERSTERKER: DE NIEUWE SCC DEUCE TRIGGER

Nadat de Amerikaanse accessoirefabrikant SUPER STENCHY CUSTOMS, kortweg SSC, al kon overtuigen met zijn Super Soft-bouten voor de Luxe TM40 en de PLANET ECLIPSE-markeringen met Gamma Core-boutsysteem, hebben ze nu verdere accessoires gepresenteerd in de vorm van stemtriggers voor de Shocker-AMP. De kleurrijk geanodiseerde Deuce triggers zorgen voor een betere respons en zijn goed en eenvoudig te bedienen.

Beschikbaar: nu | Prijs: € 59,95

PROBEER TAGINN NU – TAGINN XXL GRENADIERDOOS

Iedereen die geïnteresseerd is in de nieuwe en oude TAGINN-granaten, of voor het eerst kennis wil maken met het productassortiment, kan dat nu doen met de nieuwe TAGINN Grenadier Box XXL. Het pakket bevat één granaat van elk van de huidige 10 modellen en tegen een voordelige prijs die je normaal gesproken alleen krijgt bij aankoop van grotere hoeveelheden. Dus: bestellen, kijken, proberen. Wij hopen dat je veel plezier hebt!

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 139,00

NOG MEER VOOR DE EMF100 – DE CS EMF100 BORGSCHOUT

CS MagFed Innovations heeft zojuist een tweede, zeer interessant product geïntroduceerd voor de PLANET ECLIPSE EMF100. Het is een borggrendel die onbedoelde blanco schoten en balbreuken in de feed voorkomt. De slotbout kan eenvoudig worden geïnstalleerd in plaats van de trechtertoevoeradapter en werkt zeer betrouwbaar. Een echt nuttige EMF100-upgrade voor een kleine prijs. Zo ontwikkelt de EMF100 zich tot het stemmonster van PE.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 29,95

GEEN CONCURRENTIE ZONDER MIJN HANDTAS – BEROEMDE MARKERTASSEN

Het Amerikaanse bedrijf INFAMOUS staat niet alleen bekend om zijn paintballteam en hun legendarische spelers, maar ook om hun stijlvolle paintballproducten. Wie had ooit gedacht dat de uitspraak van Heidi ook bij paintball zou gelden. De nieuwe markeertassen van INFAMOUS zijn verkrijgbaar in zes hippe designs. Als u uw wapen perfect wilt beschermen en stijlvol wilt vervoeren, bent u bij ons aan het juiste adres. De gewatteerde tassen beschermen je op één na beste stuk perfect.

Beschikbaar: vanaf zomer 2022 | Prijs: vanaf € 29,95

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.