Carmatech SAR-12 Supremacy Scope sluipschuttervizier

SKU: 3421

499,95

In stock
Stuk
Share us
Beschrijving van het product

Het Carmatech Supremacy Scope sluipschuttervizier is speciaal ontwikkeld voor de SAR-12. Het heeft een speciaal doeldradenkruis dat zorgt voor gemakkelijke doelacquisitie en afstandsbepaling. Daarnaast heb je met het Carmatech SAR-12 Supremacy Scope vizier geen verstelbare riser meer nodig om je doel te raken.
Er zijn cirkels van verschillende grootte in het richtkruis. Zodra het vizier is ingesteld (zie video), richt u gewoon met behulp van de cirkels (het hoofd van het doelwit moet even groot zijn als de cirkel) en u zult gegarandeerd uw doelwit onmiddellijk raken. - Dit maakt de Carmatech Supremacy Scope tot een van de eenvoudigste en tegelijkertijd meest effectieve vizieren op de markt.
Dankzij de grote lens met een aangepaste afstandsbrandpuntsafstand kijk je gemakkelijk door het vizier met een masker en heb je altijd een volledig overzicht van het doelwit.
De levering bevat een Killflash-raster om te bevestigen. Dit voorkomt reflecties van de lens en camoufleert de schutter. Het beschermt ook het dure vizier tegen schade door paintballhits.

Product video for Carmatech SAR-12 Supremacy Scope sluipschuttervizier

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *