Carmatech NEMESIS Precision Barrel met Treinen & Velden (A5 - 6/9")

Carmatech_Nemesis_Praezisionslauf_6_Zoll_Tippmann_A5_Gewinde_mit_Muzzlebrake-1 Carmatech_Nemesis_Barrrel_Paintball_Laeufe_hier_kaufenCarmatech_SAR12_Nemesis_Lauf_Zuege_und_Felder Carmatech_Nemesis_Barrrel_Paintball_Laeufe_hier_kaufen Carmatech_SAR12_Nemesis_Lauf_Zuege_und_Felder
SKU: 3425

144,95

Op voorraad
Product beschrijving

Met het legendarische SAR-12 sluipschuttersgeweer heeft de fabrikant Carmatech gemaakt wat waarschijnlijk de meest precieze paintball-marker aller tijden is. Om de prestaties nog verder te verhogen, werden de nieuwe NEMESIS-vaten over een periode van meerdere jaren ontwikkeld.

Vergelijkbaar met de Lapco- en Hammerhead-lopen, hebben de Carmatech NEMESIS-lopen groeven en velden die de paintball een draai geven om de baan te stabiliseren. Carmatech heeft dit principe overgenomen en verbeterd. Het resultaat is een loop die qua precisie nauwelijks te overtreffen is. Het geheim ligt in de aard van de zetten en vierkanten. Deze worden anders bewerkt dan alle andere paintballruns op de markt. First Strike paintballs hebben meer grip in de run en worden meer in de draaiende beweging gebracht. Uiteindelijk schiet de paintball met ruim 12.000 omwentelingen per minuut uit de loop. Dat is meer dan het dubbele van wat Hammerhead en Lapco hebben. Door de veel sterkere spin vliegt de bal nog preciezer en kun je zelfs op grote afstand (100m en meer) klappen landen.

De lengte van de NEMESIS-lopen wordt door de fabrikant opgegeven, inclusief Mjjzzlebrake. De eerste specificatie verwijst naar de pure looplengte, de tweede specificatie naar de lengte van de loop inclusief de mondingsrem.

Productdetails van de Carmatech NEMESIS A5 - 6/9" loop:

- Tippmann A5 schroefdraad

- Pure looplengte cm / 6"

- lengte mondingsrem cm / 3"

- Totale lengte cm / 9"

- Klaar voor eerste aanval

- Precisieloop met treinen en pleinen

- Bullet maakt meer dan 12.000 omwentelingen per minuut bij het verlaten van de loop

Productvideo voor Carmatech NEMESIS Precision Barrel met Treinen & Velden (A5 - 6/9")

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen