virtueel

Virtue Vio-maskers - trendy en veilig

Virtue Vio paintballmaskers zijn tegenwoordig erg populair onder gamers. Geen wonder, want met het nieuwe systeem kan de speler het masker kleuren zoals hij wil. De Virtue Vio is het eerste paintballmasker dat volledig kan worden aangepast. De gamer kan kiezen uit tien verschillende maskerbrillen en dertig verschillende gekleurde maskermonturen. Wiskundig gezien levert dit in totaal 30.000 verschillende kleurencombinaties op. Het Virtue Vio-masker maakt een individueel ontwerp mogelijk zoals geen ander paintballproduct.

De kenmerken van het Virtue Vio-masker

Binnen de Virtue Vio is reeds standaard dubbel thermisch glas gemonteerd, dat dankzij de snelwisselfunctie binnen enkele seconden eenvoudig te vervangen is. Een ander voordeel van de Virtue Vio-maskers is dat er een STM & CE-geteste UV-filter in de lenzen is geïntegreerd. Het flexibele Softflex-frame en de gebitsbeschermer zorgen niet alleen voor eersteklas bescherming tijdens het spel, ook het draagcomfort is echt eersteklas. De kinband van de Virtue Vio is gewatteerd zodat zelfs de grootste paintballactie geen schuurplekken of verwondingen veroorzaakt.

Wil je een Virtue Vio paintball masker kopen? Geen probleem, blader gewoon door onze paintball online winkel. Als u vragen heeft, staan onze professionele medewerkers altijd voor u klaar. Echter alleen per e-mail of telefoon als u niet van plan bent om ons in Hannover te bezoeken.