vallen

Gezichtsbescherming door Valken paintball maskers

In de spannende en tactische paintballsport is het voor deelnemers en organisatoren bijzonder belangrijk dat alle denkbare veiligheidsrisico's worden geminimaliseerd. Als het goed wordt gedaan, is paintball ongevaarlijk leuk voor iedereen die in speelse situaties camouflage en strategie wil toepassen. Om ervoor te zorgen dat dit ook echt centraal staat, mag de juiste beschermende kleding niet ontbreken. Aangezien het grootste risico op letsel op het gezicht zit, zijn hoogwaardige volgelaatsmaskers essentieel. Zo biedt de fabrikant van sportartikelen Valken, die voornamelijk gespecialiseerd is in paintball en airsoft, een groot aanbod.

Het perfecte masker voor jou

Het assortiment Valken paintballmaskers omvat voornamelijk twee modellen die in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar zijn. Ze onderscheiden zich door de aanduidingen Field of Thermo. Het criterium hiervoor ligt grotendeels voor de hand. Terwijl de Field- variant is uitgerust met een conventioneel vizier en vanwege de prijs bijzonder geschikt is voor beginners, is het thermische masker uitgerust met een geventileerd glas dat beslaan en andere problemen volledig voorkomt. Afgezien daarvan voldoen beide versies aan de gebruikelijke marktstandaard. Beide bieden een gezichtsveld van 260° en de lenzen kunnen eenvoudig worden verwijderd, gereinigd of vervangen. Hierdoor kun je een veldmasker krijgen wanneer je het nodig hebt en het later vervangen door een voorbeeld van hogere kwaliteit. De uitbreidbare Valken paintball maskers zijn perfect voor beginners en voorkomen eventuele dubbele aankopen. De meeste producten functioneren als een gesloten helm met een groot beschermend scherm op het voorhoofd. Andere items zoals het Valken Identity masker zijn aan de bovenzijde open en kunnen gecombineerd worden met individuele hoofddeksels. Anders is er een verstelbare kinbescherming die ver naar beneden wordt getrokken en talrijke ventilatieopeningen voor ademend vermogen.

Accessoires voor Valken paintball maskers

De meest praktische accessoires bij Valken zijn de flexibele maskerlenzen . Regelmatig zijn echter ook reinigingsaccessoires en andere reserveonderdelen nodig. De fabrikant biedt talloze maskerbanden aan waarvan de kleurkeuze bijna niets te wensen overlaat. Er zijn ook speciale poetsdoeken en middelen. Dankzij hun formulering werken deze streeploos, maar tegelijkertijd moeten ze in staat zijn om hardnekkige vlekken te verwijderen. Ook een transportmogelijkheid is aan te raden, zeker bij veelvuldig gebruik van de kleding. Voor Valken paintballmaskers zijn eenvoudige zakjes verkrijgbaar. Indien nodig ontdekt u ook robuuste transportboxen die zelfs in de bagage beschermen tegen beschadigingen. Over het algemeen bevat het assortiment van de fabrikant alle accessoires die u nodig heeft voor een goede hoofd- en gezichtsbescherming.