Het nieuwe Push UNITE paintballmasker - Er zit ervaring in!

De fabrikant Push is een vereniging van tal van voormalige professionals en een handvol ervaren productontwerpers uit de paintballindustrie. Er is hier dus zeker veel productervaring. Dat zie je al terug in het design en de vele kleine maar interessante features van het Push Unite masker.

Het Unite-masker is geen koopje - is de prijs het waard?

Hoe goed de individuele speler het ontwerp en het draagcomfort vindt, is een kwestie van mening. Als je echter puur naar de technische kerngegevens en de productkenmerken van het Push Unite paintballmasker kijkt, is er al een behoorlijke lijst met mooie dingen. Bekende en populaire kenmerken van tal van andere topmodellen werden geïntroduceerd, evenals verschillende nieuwe functies en innovaties.

Het Push Unite-masker heeft onder andere als eerste een magneetsluiting op de kinband, die gemakkelijk met één hand kan worden gesloten. Een andere geweldige functie die nog niet eerder is gezien, is de verstelbare neusklem in het masker. Iedereen die het probleem heeft gehad dat het masker te strak of te los op de neus zat, zal de Unite geweldig vinden. Hier kunt u de positie van het schuim op de neus vrij aanpassen met millimeterprecisie.PUSH Unite Mask - Nu te bestellen!

Het nieuwe Push Unite-masker is nu te bestellen in onze online shop. Wij hebben alle kleuren en modellen voor u op voorraad en zullen ook toekomstige modellen in de online shop opnemen. Paintball Sports is uw grote push-paintballwinkel.