HK-leger

Het HK Army KLR Paintball-masker bij Paintball Sports

Het merk HK is een van de bekendste ter wereld. De meeste paintballers kennen het reclamekarakter "Mr. H", alias Mark Kressin , die voor opschudding zorgt met zonnebrillen, Vo-Ku-Hi-La en veel bier in blik op paintballevenementen over de hele wereld en het merk HK Army luidkeels promoot. Niet in de laatste plaats vanwege deze optredens staat HK Army altijd in het middelpunt van de belangstelling en is het erg populair bij spelers en fans.

Met de KLR lanceerde HK Army in 2013 zijn eerste eigen paintballmasker. De KLR kenmerkt zich door een zeer eigen design met meer dan 15.000 (!) kleurencombinatiemogelijkheden, goed draagcomfort en een nieuw type wisselsysteem voor maskerlenzen. Bij ons krijg je natuurlijk de volledige selectie van alle modellen en HK Army KLR-maskers in alle kleurvarianten.

De uitrusting wordt gecompleteerd door een grote keuze aan HK Army KLR-maskerbrillen , die u natuurlijk ook in onze winkel kunt vinden. Er zijn in totaal 9 kleurvarianten beschikbaar voor de speler. Beginnend met eenvoudige, heldere thermische lenzen tot uitgebreid gespiegelde speciale varianten met kleurtinten voor games in sterk zonlicht.

Het HK Army KLR-masker in de test

Door de gebruikerservaring van tal van spelers en klanten kunnen we bevestigen dat het masker voorop kan lopen op het gebied van vakmanschap, kwaliteit en prestaties. Comfort, gezichtsveld en ventilatie zijn goed. Helaas is het geheel op het gebied van communicatie een beetje gedempt, hier zitten de vrij kleine sleuven in het frame op sommige plaatsen te krap, wat veel geluid absorbeert en de communicatie op het veld kan bemoeilijken. Spelers die over het algemeen wat harder praten hebben daar geen probleem mee. Bijzonder opmerkelijk is de zeer gemakkelijke en snelle lenswisseling, die wordt gedaan met behulp van de tweede snelspanner aan de zijkanten van het HK Army KLR-paintballmasker. Het systeem is zeer goed doordacht, eenvoudig in gebruik en 100% veilig in gebruik. We geven daarom een duidelijke aanbeveling voor dit model. Als je het HK Army masker wilt kopen, vind je natuurlijk wat je zoekt in onze grote paintball online shop.

Als je vragen hebt over het HK Army KLR paintballmasker , staan onze medewerkers altijd graag voor je klaar en helpen ze je graag bij je aankoopbeslissing.