Empire paintball maskers goedkoop - wij verkopen kwaliteit

De Empire paintball-maskers maken niet alleen indruk met hun kwaliteit, maar ook met hun onverslaanbare prijs-prestatieverhouding. De fabrikant van paintballaccessoires gebruikt de ervaring die is opgedaan met eerdere modellen om nieuwe paintballuitrusting te ontwerpen. Aan het licht gebrachte zwakke punten werden geëlimineerd. terwijl b.v. B. de positieve eigenschappen van verschillende modellen paintballmaskers werden gecombineerd. Een bekend voorbeeld is de Empire E-Flex.

Empire Paintball-maskers - de E-Flex

De Empire E-Flex is een combinatie van de positieve eigenschappen van de twee Empire paintballmaskers E-Vent en JT Proflex. Daarom bevat de E-Flex de bekende Vent-snelwissellens naast oorstukken van thermisch schuim om het draagcomfort van het masker te verbeteren. Daarnaast heeft het E-Flex paintball masker van Empire de flexibele rok van Proflex en comfortabel Proflex foam.

Het Vents-glas in het Empire-paintballmasker is verdubbeld en kan binnen enkele seconden worden vervangen. Dankzij het Proflex-schuim kan een perfecte pasvorm van het Empire-masker altijd worden gegarandeerd. Dankzij de zachte en flexibele Proflex-coating van het paintballmasker is er altijd een perfecte luchtcirculatie eronder. Het masker heeft ook een Pro Stil Reich-band met een rand met siliconencoating. Dit voorkomt schuren, zelfs tijdens de meest intense gameplay.