koolstof

Paintballmasker voor brildragers

De Carbon Zero Pro is het perfecte paintballmasker voor brildragers . Dit wordt mogelijk gemaakt door het brede frame van het masker en het speciaal aangepaste schuim. Het maakt niet uit of u een bril met smalle of brede pootjes heeft, met het Carbon Zero Pro paintballmasker kunt u uw bril comfortabel en gemakkelijk onder het paintballmasker houden.

Wat te doen als de bril beslaat onder het paintballmasker?

Ook hiervoor is er een oplossing van Carbon Paintball . De fan van het paintballmasker Carbon Zero Storm Fan kan hier helpen. Door de maskerventilator te installeren, wordt het gebied tussen het gezicht en het maskerglas doorstroomd met een lichte luchtstroom. Dit zorgt ervoor dat er zich geen waterdeeltjes aan de lens of het maskerglas kunnen hechten. Zo blijft het zicht veel langer helder en wolkenvrij.

Combineer paintballmasker met helm

Een ander voordeel van het Carbon Zero Pro-masker is de afgeplatte bovenrand op het maskerframe. Door deze constructie kan het masker met verschillende helmen worden gecombineerd. Dus als je een paintballmasker met een helm wilt spelen, moet je de Carbon Zero pro eens nader bekijken.

De Carbon Zero Pro - De prijs is relatief...

Veel klanten vertellen ons op het eerste gezicht dat het Carbon Zero Pro-masker hen erg duur lijkt. Dat kan waar zijn. Met ongeveer 220 tot 250 euro is het absoluut een van de duurste high-end paintballmaskers op de markt. Aan de ene kant heeft een goed paintball-thermisch masker nu eenmaal zijn prijs en aan de andere kant komt de Carbon Zero Pro ook met heel wat accessoires. Het masker wordt niet alleen geleverd in een hoogwaardige maskerhoes van kunstleer, die alleen al rond de 40 euro kost, maar gaat nog verder. Een extra maskerglas voor ongeveer 50 euro, een magnetisch maskerschild voor ongeveer 25 euro en een tweede maskerschuiminzetstuk ter waarde van ongeveer 15 euro maken het pakket compleet. Alleen al de waarde van de accessoires is een goede 130 euro, wat de prijs van het masker verlaagt tot een super goedkope 120 euro. Afzonderlijk beschouwd zijn de accessoires zelfs meer waard dan het masker zelf, een aspect dat veel spelers over het hoofd zien bij het kopen en dat het masker uiteindelijk tot een echt koopje maakt met een uitstekende prijs-prestatieverhouding.