BunkerKings

Het nieuwe BunkerKings CMD Command Paintball-masker

De Zweedse paintballprofessional Maximus Lundquist is het gezicht van het merk Bunkerkings en speelde een belangrijke rol bij de ontwikkeling van het nieuwe CMD-paintballmasker .

Bunkerkings zelf stelt publiekelijk de vraag - waarom nog een paintballmasker ontwikkelen en op de markt brengen?

Bunkerkings geeft het antwoord met harde feiten en een echt hoogwaardig en zeer professioneel product dat speciaal is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de hedendaagse high-end paintballtoernooisport .

Wat is er speciaal aan het BunkerKings CMD-masker?

De focus van het Command-masker ligt duidelijk op ventilatie en communicatie. De ervaren professionele paintballer Max Lundquist , die vrijwel elk paintballmasker ter wereld persoonlijk heeft gespeeld en getest, heeft op dit gebied een aanzienlijk verbeterpotentieel onthuld en heeft zijn ervaringen en indrukken van de afgelopen jaren meegenomen in de ontwikkeling van het CMD-masker.

Veel paintballmaskers die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn, zijn qua afwerking en design al van zeer hoge kwaliteit en gebruiksvriendelijk, maar als het gaat om topsport waar het spel op een hoog en zeer inspannend niveau wordt gespeeld, zelfs in de meest ongunstige weersomstandigheden zoals regen, kou of extreme hitte, dan heb je gewoon een masker nodig dat een stapje geavanceerder en beter werkt. Dit is precies waar het Bunkerkings Command Mask om de hoek komt kijken. De luchtsleuven in het masker zijn zo ontworpen dat een maximale luchtcirculatie gegarandeerd is. Dit maakt het niet alleen gemakkelijker om onder het masker te ademen, maar voorkomt ook dat het maskerglas veel beter beslaat. Daarnaast absorbeert het frame minder geluidsgolven, wat de communicatie op het veld verbetert. Het resultaat is een hoogwaardig product dat speciaal is ontworpen voor gebruik in professionele paintballsporten.

Het CMD-masker is compatibel met Virtue-brillen!

Het bijzondere aan het Command-masker van Bunkerkings is dat het compatibel is met alle Virtue VIO-maskerbrillen . Als je al een Virtue VIO-masker met andere lenzen hebt, kun je deze eenvoudig overnemen voor je nieuwe BunkerKings CMD-masker en daar gebruiken.