Koop JT paintballmasker – kwaliteit is gegarandeerd

JT maakt al meer dan vijftien jaar paintballaccessoires. In feite kan worden gezegd dat JT een belangrijke rol heeft gespeeld bij het perfectioneren van de fabricage van paintballmaskers. De technische knowhow en inventieve geest van JT hebben ertoe geleid dat de fabrikant van paintballaccessoires enkele van de beste paintballproducten op de markt heeft geproduceerd. Alleen al de uitgebreide lijn paintballmaskers van JT heeft de grenzen van veiligheidsnormen, comfort en stijl verlegd.

De paintballmaskers van JT

De JT Spectra paintballmaskers worden beschouwd als de meest succesvolle beschermende maskers die ooit hebben bestaan. Het klassieke ontwerp van de Spectra-maskers geeft de speler een gezichtsveld van 260 graden. De JT Spectra Flex serie is al twintig jaar op de markt. Toch is dit paintballmasker nog steeds populair. Het montuur is breed ontworpen, zodat het masker ook goed gedragen kan worden door een brildrager.

In het JT Elite paintballmasker is het zogenaamde JT Elite glas geïntegreerd, een van de oudste vormen van glas binnen paintballmaskers. Om deze reden zijn de maskers van de Spectra-serie veel smaller. Helaas beperkt dit ook het gezichtsveld. Vanwege beide factoren is het JT Elite Paintball Mask perfect voor vrouwelijke paintballers of jongeren.

De JT QLS paintball maskers hebben het zogenaamde quick lens systeem, of kortweg QLS, geïntegreerd. Dit betekent dat het maskerglas eenvoudig kan worden vervangen, zelfs zonder gereedschap.