maskers

Koop een paintballmasker

Koop nu een paintballmasker bij Paintball Sports. We hebben de grootste selectie op het net en elk actueel paintballmasker voor u op voorraad. Of het nu gaat om een paintballmasker met thermisch glas of een paintballmasker voor brildragers, bij ons vind je gegarandeerd wat je zoekt. Onze geschoolde medewerkers adviseren u graag in detail over alle modellen en zoeken samen met u naar het perfecte model. Aarzel dus niet en koop nu een paintballmasker bij Paintball Sports.

Paintballmasker thermisch glas – daar moet je op letten!

Vlijmscherp zicht is een van de belangrijkste criteria bij het kopen van een paintballmasker. U kunt dit bereiken met een paintballmasker thermisch glas. Het thermisch glas bestaat uit twee aparte lagen en zorgt ervoor dat het glas minder snel dof of beslaat. Hierdoor blijft het zicht veel langer helder en heb je veel meer speelplezier. Daarom adviseren wij al onze klanten om een paintballmasker met thermisch glas te gebruiken.

Het masker moet passen bij de speler…

Het paintballmasker is een van de belangrijkste uitrustingsstukken. Het klopt dat niet elk paintballmasker geschikt is voor elke speler. Er zijn grote en kleine modellen en elke fabrikant biedt een net iets ander draagcomfort. Het masker moet 100% beschermen, maar alle in Duitsland verkochte maskers die bij paintballdealers te koop zijn, voldoen daar sowieso aan. Het paintballmasker is het eerste dat je opzet om te spelen en het laatste dat je afzet. Het is dus als een paar schoenen, het paintballmasker moet gewoon perfect passen.

Paintballmaskertest – Dit is het meest populaire paintballmasker

Er wordt ons vaak gevraagd wat het beste paintballmasker is. Dit antwoord geven is niet eenvoudig. Zoals vermeld in het laatste gedeelte, moet het masker ook passen bij de speler. Hier zijn een paar paintballmaskers die we hebben getest en die onder onze klanten tot de meest populaire paintballmaskers behoren.

Kleurstof I5-masker

Dye is een van de meest gerenommeerde fabrikanten van paintballmaskers ter wereld. Het Dye I5 paintballmasker is het nieuwste model. Als je het wat goedkoper vindt, kun je ook het Dye I4 paintballmasker gebruiken. Beide modellen hebben thermisch glas.

Paintballmasker Push Unite

Het push paintball-masker, dat de modelnaam Unite draagt, is momenteel een van de absolute high-end modellen. Comfort en kwaliteit overtuigen over de hele linie. Daarnaast biedt het paintballmasker Push veruit de grootste keuze aan kleuren.

Carbon Zero masker voor brildragers

De Carbon Zero is het optimale paintballmasker voor brildragers . Het is momenteel ook het lichtste high-end paintballmasker op de markt.

Deugd paintball masker anti-condens

De Amerikaanse fabrikant Virtue Paintball biedt de VIO aan, een niet-beslaand paintballmasker dat bovendien een zeer goed draagcomfort en maximale veiligheid biedt.