Bestel HK Army LAZR loopsystemen en accessoires hier!

Als een van de grootste HK Army-paintballshops in Duitsland en in heel Europa bieden wij u ook een grote keuze aan HK Army-tonnen. Dit omvat het gloednieuwe LAZR / Laser-loopsysteem. Wat de HK Army LAZR Barrel Kit precies kan doen, waar je hem voor nodig hebt en hoe je hem het meest effectief kunt gebruiken, leggen we je hier uit.

De nieuwe HK Army LAZR Barrel Kit kan dat

In principe werkt de nieuwe HK Army LAZR Barrel Kit net als de beproefde Freak Set van Smart Parts. Het verschil is dat hier hele lange mouwen, zogenaamde inserts, zijn vervaardigd. Deze zitten ook in de Smart Parts Freak Set , maar dan alleen in de Freak XL uitvoering. De achtergrond is dat een langere mouw zorgt voor een betere acceleratie. De sleeve wordt van te voren zo precies mogelijk aangepast aan de te spuiten verf en zorgt er vervolgens voor dat de bal zeer goed accelereert, aangezien er praktisch geen lucht langs de bal gaat. Tegelijkertijd slingert de verf niet in de hoes omdat deze aan bijna alle kanten in contact staat met de buitenwand van de hoes. Dit zorgt voor maximale prestaties en minder spreiding in het schotpatroon van de marker. Verder is het belangrijk dat je niet alleen kijkt naar de spreiding naar links en rechts, maar ook naar boven en beneden. Als ballen heel recht in een lijn vliegen en je hebt weinig uitschieters naar rechts en links, dan spreekt dit voor de paintballs en een zeer nauwkeurige run. Maar als de ballen soms korter vliegen en soms verder, dan hebben we onnauwkeurigheden in de lanceersnelheid. Dit is precies wat wordt voorkomen met een loopsysteem zoals de HK Army LAZR Barrel Kit . Zodat elk schot precies daar terechtkomt waar het hoort.

Alleen het HK Army LAZR loopsysteem biedt u de maximale kleurkeuze.

Terwijl de spelers van het Freak-systeem meestal genoegen moeten nemen met zwarte ruggen en slechts twee of drie kleurvarianten voor de loopfronten, trekt HK vanaf het begin volledig. Dus de Amerikaanse jongens hebben hun LAZR Barrel Kit direct in 10 hoogwaardige kleurvarianten. Hierdoor hebben bezitters van markers die meer opvallen in kleur eindelijk een geschikt loopsysteem dat zich qua kleur naadloos aanpast aan hun marker.