U kunt hier paintball HP-systemen en -accessoires krijgen!

In deze categorie van onze grote Paintball Sports online shop draait alles om het thema paintball HP-systemen , composietflessen en ademautomaten . Pak een van onze voordelige instapmodellen of koop een HP-systeem voor professionals. Waar u ook naar op zoek bent, wij hebben de juiste apparatuur voor u. We stellen ook graag een heel individueel Paintball HP-systeem voor u samen dat speciaal is afgestemd op uw apparatuur. Kies uw favoriete product uit ongeveer twee dozijn verschillende flesvarianten en ademautomaatmodellen.

Paintball HP-fles kopen - de selectie is groot, maar de verschillen ook!

Als je je altijd hebt afgevraagd waarom er zoveel verschillen zijn in Paintball HP-flessen , willen we je op dit punt een korte introductie geven van het Paintball HP-systeem . De goedkope instapmodellen zijn meestal gemaakt van aluminium. Dat maakt ze wat zwaarder, maar ook heel goedkoop. De volgende ontwikkelingsfase is de normale Paintbal HP System 300 Bar . Dit zijn zogenaamde composietflessen. Een aluminium kern omgeven door vele lagen koolstofvezel die zijn gehard met kunsthars. Het resultaat is een aanzienlijk lichtere fles die bestand is tegen een werkdruk tot 300 bar . Net als de voordelige aluminium systemen zijn deze verkrijgbaar in alle mogelijke maten van 0,8 liter tot 2 liter.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een luchtfles voor paintball?

Het is belangrijk om het latere doel van tevoren duidelijk te maken, anders wordt het paintball-luchtsysteem uiteindelijk te groot of te klein voor het geplande doel. Hobbyspelers komen meestal uit met kleine aluminium systemen tot 0,8 liter / 48 ci . Deze hebben genoeg drijfgas voor ongeveer 400 tot 500 schoten. Als je toernooien speelt, veel schiet of naar grote evenementen gaat die gewoon lang duren, moet je een 300 bar-systeem kiezen met 1,1 liter / 68ci tot 1,5 liter / 88ci. Hier zijn 1000-1800 schoten mogelijk, afhankelijk van het gebruikte markermodel en de buitentemperatuur.