Koop kleurstofrotorhoppers

De Dye Rotor is al meer dan 10 jaar een van de meest populaire en beproefde paintballhoppers ter wereld. De Dye Rotor Hopper is nu verkrijgbaar in verschillende modelvarianten. We willen u graag kennis laten maken met de Dye Rotor R2, Dye Rotor R2 en de Dye Rotor LTR Hopper en de verschillen tussen de afzonderlijke modellen uitleggen. Uiteraard kunt u bij ons alle Dye Rotor Hoppers kopen . Wij zijn de grootste Dye Paintball Shop van Duitsland en hebben altijd alle Dye Rotor Hopper modellen in alle kleuren voor je op voorraad.

Dye Rotor Hopper kopen - Deze modellen zijn beschikbaar...

Zoals gezegd is de Dye Rotor Paintball Hopper verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, die allemaal net iets van elkaar verschillen. We leggen de verschillen hier uit.

Koop Dye Rotor R2-trechters

Het huidige high-end model onder de Dye Rotor Loaders. De Dye Rotor R2 heeft een verstevigde behuizing en is in één beweging uit te breiden van 200 naar 260 paintballs. Het is zeer licht, extreem stabiel en heeft, zoals alle Dye Rotor Hoppers, slechts drie AA-batterijen nodig. Daarnaast heeft de Dye Rotor R2 de grootste kleurkeuze.

Kleurstofrotor R1

De Dye Rotor R1 was de originele, eerste Dye Rotor. Op dat moment was er slechts één model in slechts vier kleuren. Het werd later vervangen door de Dye Rotor LTR en wordt tegenwoordig niet meer geproduceerd. U kunt echter nog steeds gebruikte Dye Rotor R1 kopen als u dat wilt.

Kleurstofrotor LTR

De Dye Rotor LTR is de directe opvolger van de Dye Rotor R1. Het is een licht gewijzigde R1-versie met een iets vereenvoudigde behuizing maar dezelfde technologie als de R1. Dit maakte de Dye Rotor LTR nog goedkoper en is nu verkrijgbaar als goedkope instaplader voor minder dan 100 euro.

De juiste accessoires voor uw Dye Rotor Hopper

Ook na de aankoop staan wij natuurlijk nog steeds voor u klaar als competente contactpersoon en voorzien u van de juiste Dye Rotor Hopper accessoires.

Het Dye Rotor-deksel

Het deksel is een onderdeel dat veel spelers, vooral in de toernooisector, meestal in het begin vervangen door een praktische Dye Rotor Speed Feed. Als het echter regent, heb je het deksel nodig en daarom wordt het meestal erg gemist als het eerste toernooi bij slecht weer moet plaatsvinden. Natuurlijk kunt u ook alle onderdelen bij ons krijgen, waaronder de Dye Rotor deksel.

De Dye Rotor Speed Feed

Om nog sneller te kunnen herladen, raden we alle spelers aan om een zogenaamde speedfeed voor hun rotor te gebruiken. De Dye Rotor Speed Feed is een deksel met flexibele vinnen waar de paintballs gemakkelijk in één richting doorheen kunnen vallen. Ze krijgen ze snel in de trechter, maar kunnen er niet meer uit vallen.