Vesten / Plate Carriers / Molle Pouches

Uw online shop voor paintball tactische vesten

Als een van de toonaangevende leveranciers van paintball-sportartikelen bieden we ook een zeer grote keuze aan tactische vesten, Molle-tassen en accessoires voor het bos- en scenariogebied. Van het voordelige instapmodel tot het hoogwaardige gevechtsvest voor realistisch gebruik, in ons assortiment vind je alles wat je hartje begeert.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een paintballvest?

Over het algemeen moet het vest niet alleen qua kleur bij de rest van de outfit passen, met andere woorden: het moet het juiste camouflagepatroon hebben. - Maar het moet ook worden ontworpen voor de speciale behoeften van de individuele speler.

Als je bijvoorbeeld veel grote game-evenementen speelt en zoveel mogelijk lucht en munitie bij je wilt hebben, heb je een vest nodig met de juiste zakken die alleen op de paintballmarkt verkrijgbaar zijn. Het paintball HP systeem moet net als de standaard speedloader pods een plekje krijgen in dit vest. Normale tactische vesten hebben deze zakken en houders niet, aangezien de accessoires die bij paintball worden gebruikt fundamenteel verschillen in grootte en vorm van echte militaire uitrusting.

MagFed-paintballers daarentegen kunnen meestal realistische tactische vesten gebruiken voor hun uitrusting. Deze hebben meestal magazijnzakken voor de M16-, M4- of G36-modellen en bevatten dus ook de magazijnen van de meest gangbare MagFed-paintballmarkers zoals Tippmann TMC of First Strike T15 .

Ook de accessoires die in de MagFed Sport worden gebruikt zijn meer gericht op die van echte hulpdiensten. Hier vind je radio's, granaten, fakkels en dergelijke.

Tactical Molle Vest - Wat zijn de voordelen van het Molle-systeem?

Molle is een universeel uitbreidbaar zakkensysteem. De basis van het vest heeft een vastgenaaid rooster waarin de molle-zakjes vrij kunnen worden uitgelijnd zoals gewenst door de gebruiker. De montage van de afzonderlijke zakken is uiterst snel en eenvoudig met de hand. De Molle-zakjes hebben dunne bandjes die worden vastgezet met klittenband of drukknopen en vervolgens stevig op hun plaats op het vest worden gehouden.

Er zijn nu ook speciale paintball molle bags voor HP systemen, paintball magazines of andere paintball specifieke productgroepen.