Carbon Paintball Battlepacks - Nieuwe technologie en innovaties

De nieuwe Battlepacks van het merk Carbon Paintball zijn ontworpen voor absolute lichtheid en de best mogelijke prestaties. Carbon gebruikt alleen de beste materialen voor haar producten. Het resultaat zijn overtreffende trap paintball battlepacks met veel coole functies.

Helaas heeft dit ook zijn prijs, carbon is momenteel een van de duurste aanbieders op de markt. Maar je krijgt ook een modern, kwalitatief hoogstaand product met het nieuwste design en state-of-the-art technologie.

Wat is er speciaal aan Carbon Battlepacks?

Naast de gebruikelijke kenmerken zoals een snellaadfunctie, extra lussen voor potten en de dubbele klittenband, vind je bij Carbon Packs ook veel coole innovaties. Denk hierbij onder andere aan zeer fijne, lasergesneden ventilatieopeningen voor een nog betere luchtcirculatie en een heupgordel die via luchtdruk te verstellen is voor een ongekend comfort.

Vooral voor kleine spelers en frontspelers is het zogenaamde Automatic Slimming Profile System interessant. Dit zorgt ervoor dat de podzakken automatisch samentrekken en krimpen nadat de pod eruit is getrokken. Dit vermindert het silhouet van de speler en maakt het veel moeilijker om hem te raken. Onnodige packhits vanuit een scherpe hoek behoren tot het verleden.