ASG CZ Scorpion EVO 3 A1 ATAK Airsoft S-AEG (zwart)

According to the German Weapons Act, not allowed under 18 years of age.
SKU: 7420

429,95

Not in stock at the moment
Stuk
De levertijd is minimaal 10-14 dagen als het artikel beschikbaar is bij de leverancier.
Share us
Beschrijving van het product

Met de ASG CZ Scorpion EVO 3 A1 kwam enige tijd geleden het eerste volledig in Europa ontwikkelde en ook geproduceerde airsoftwapen op de markt. Er werd veel belang gehecht aan de juiste uitstraling, een authentiek geluid en het juiste gevoel. Natuurlijk speelde naast het uiterlijk ook de functionaliteit een doorslaggevende rol. De ASG CZ Scorpion EVO 3 A1 is dan ook een airsoft geweer dat gemakkelijk te gebruiken, te onderhouden en te upgraden is. Door de samenwerking van Action Sport Games en Ceská zbrojovka (CZ) kan samengevat worden gezegd dat deze airsoft replica op geen enkele manier onderdoet voor het origineel en dat alle details aanwezig zijn.

De CZ Scorpion EVO 3 A1 ATEK is de afkorting voor Advanced Tactical Ergonomic Kit en staat voor zijn eigenschappen. Ten opzichte van het standaardmodel is de ATEK uitgerust met diverse features die de bediening en gebruiksvriendelijkheid duidelijk benadrukken. Concreet betekent dit het volgende:

De ATEK heeft een ergonomische handbescherming met een schuine voorgreep. Er is een verbeterde magazijntrechter en een verlengde magazijnontgrendelingshendel geïnstalleerd voor snellere magazijnwisselingen. Benadrukt moet worden dat deze verbetering echt opvallend is en ook duidelijk te zien is in een directe vergelijking van de producten.

De versnellingsbak voor deze S-AEG is volledig door ASG in eigen beheer ontwikkeld. Het is een volledig nieuwe ontwikkeling van de behuizing, maar veel interne onderdelen zijn compatibel met de standaard V2 / V3-versnellingsbakken. De behuizing is op veel plaatsen versterkt en gemaakt van stabiel aluminium met behulp van het CNC-proces. Alle standaard gemonteerde componenten zijn zo afgesteld dat de versnellingsbak ook probleemloos een M130 afstemveer aankan. Dit is vooral interessant vanwege het snelwisselmechanisme met veer. Op deze manier kan de veer in minder dan een minuut worden vervangen. Het hoogtepunt van de EVO 3 is echter de ingebouwde ECU-schakeleenheid. De accuspanning wordt dus zonder handmatige schakelaar direct op de motor overgedragen. De EVO 3 heeft ook geen uitschakelhendel, omdat alles efficiënt wordt aangestuurd door de ECU. Verdere voordelen van de elektronische besturingseenheid zijn de bewaking van de accuspanning, wat belangrijk is voor LiPo-accu's, een extra korte triggerweg en het voorkomen van de gevreesde versnellingsblokkering. Als motor is een ASG Ultimate Basic motor ingebouwd, die zorgt voor een betrouwbare opwinding van de veer. Net als een echt pistool stopt de EVO 3 met vuren wanneer het magazijn leeg is en moet de schuifvergrendeling worden geactiveerd nadat een herladen magazijn is geplaatst.

Net als de andere modellen wordt de ASG-versie geleverd met een opvouwbare kolf, een Picatinny-rail en een verstelbare hop-up-eenheid. Andere kenmerken zijn de open, verstelbare vizieren en een flitser met een schroefdraad van 11 mm.

Al met al is de ASG CZ Scorpion EVO 3 A1 ATEK een echt succesvolle doorontwikkeling van het model.

Technische specificaties:

Hop-up: verstelbaar

Vuurmodus: semi-automatisch

Energie: ca. 1,4 joule

Magazijncapaciteit: 75 ronden

Lengte: 425-625 mm

Binnenlooplengte: 208 mm

Aansluiting: T-stekker (Decanen)

Kaliber: 6 mm

MOSFET: Ja

Gewicht: 2350 g

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *