ASG CNC-cilinderkop voor V2-versnellingsbak

SKU: 6379

13,95

Momenteel niet op voorraad
Share us
Product beschrijving

ASG's ULTIMATE Upgrade Series-cilinderkop is CNC-gefreesd uit aluminium van machinekwaliteit en voorzien van een roestvrijstalen mondstuk om een hoge duurzaamheid te garanderen. De roestvrijstalen jet wordt rechtstreeks in de cilinderkop geschroefd en er wordt een O-ring in de assemblage geplaatst om luchtverliesvrije prestaties te garanderen. Ook het rubberen kussen op de cilinderkop is opnieuw ontworpen, dat zowel dient als kussen om de energie van de zuigerkop te absorberen, maar ook om de verbinding tussen de cilinder en de cilinderkop af te dichten voor een luchtdichte montage.

Het rubberen kussen op de cilinderkop is ingekapseld op het cilinderlichaam. Dit proces zorgt ervoor dat de plaat stevig verbonden blijft wanneer de zuigerkop met hoge snelheid de cilinderkop raakt. Dit lichtgewicht aluminium ontwerp is extreem slijtvast en ontworpen om zwaar gebruik te weerstaan zonder te vervormen.

Met behulp van CNC-engineeringprocessen kan de cilinderkop met ongelooflijke nauwkeurigheid worden vervaardigd om nauwkeurige toleranties en een perfecte pasvorm met andere Ultimate-componenten in uw AEG te garanderen.

De ULTIMATE cilinderkop is geanodiseerd in een kenmerkende blauwe tint om de onderdelen gemakkelijker te kunnen identificeren voor elke airsoft-technicus.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen