Armotech 0,8 liter (300 bar) HP fles - slechts 650 gram!

SKU: PSH-5145

164,95

Op voorraad
Product beschrijving

Armotech 0,8 liter (300 bar) HP fles

Slechts 650 gram zwaar!

De 0,8 liter versie van de Armotech HP-flessen behoren met 650 gram tot de lichtste flessen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Alle andere HP-flessen in dezelfde reeks zijn aanzienlijk zwaarder. Bovendien is de HP-fles van 0,8 liter van Armotechnik slechts zo groot als een aluminium fles van 0,4 liter.

Armotech 0,8 liter HP-flessen - wat u moet weten?

Alle Armotechn-flessen hebben de Europese PI-goedkeuring en een certificaat van de Duitse TÜV, dat de veiligheid van de lichtgewicht bevestigt. Met een barstdruk van duizend overtreffen de Armotechn-flessen de minimale eis.

Vooral bij de HP-namaakproducten die in de sport worden gebruikt, heeft veiligheid de hoogste prioriteit. Om deze reden zijn Armotech 0,8 liter HP flessen zo ontworpen dat ze bij overdruk gecontroleerd barsten. De hoge stabiliteit van de flessen wordt gegarandeerd door de roestvrijstalen voering. Het voorkomt volledig dat de flessen corroderen, ongeacht de omgeving waarin de Armotech 0,8 liter HP-flessen worden opgeslagen. Het innovatieve fabricageproces en het gepatenteerde ontwerp van de flessen met het geregistreerde EN-nummer garanderen een maximale levensduur van tien jaar.

Het is eerlijk om te zeggen dat de Armotechn 0,8 liter HP-flessen een perfecte combinatie zijn van een laag gewicht en een groot volume. Verder zijn de Armotech-flessen uniek in hun soort omdat ze een hoogwaardige roestvrijstalen kern hebben. Hierdoor zijn deze flessen niet alleen lichter, maar ook veel duurzamer.

Dimensies:

- Hoogte: 154 mm

- Breedte: 110 mm

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen