APS XTP Dragonfly GBB Airsoft-pistool (zwart)

Volgens de Duitse Wapenwet niet toegestaan onder 18 jaar.
APS_XTP_Dragonfly-01-jpg APS_XTP_Dragonfly-02.jpg APS_XTP_Dragonfly-03.jpg APS_XTP_Dragonfly-04.jpg APS_XTP_Dragonfly-05.jpg APS_XTP_Dragonfly-06.jpg APS_XTP_Dragonfly-07.jpg APS_XTP_Dragonfly-08.jpg APS_XTP_Dragonfly-09.jpg
SKU: 8073

139,95

Op voorraad
Product beschrijving

APS Limited werd in 2001 in Honk Kong opgericht en is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van airsoftwapens en accessoires. Hoewel hun producten in China worden gemaakt, worden alle ontwerpen, kwaliteitscontroles en beheer uitgevoerd door medewerkers in Hong Kong. Het doel van APS is om haar klanten te voorzien van hoogwaardige, innovatieve producten tegen een betaalbare prijs. Ze ontwikkelen en verbeteren voortdurend hun originele producten om aan de behoeften van alle klanten te voldoen.

Het airsoftpistool uit de XTP-serie is een andere eigen ontwikkeling van APS Airsoft en wordt geleverd met een zogenaamd dual power firing-systeem, dat eveneens gebaseerd is op het beproefde APS BlowBack-systeem. Dankzij Dual Power kan dit pistool bediend worden met airsoft gas- of CO2-magazijnen (zie accessoires). De XTP is een airsoftpistool dat visueel gebaseerd is op een aantal bekende militaire pistolen. De Dragonfly variant heeft een bijzondere custom look met een bijzondere slide in een interessant uitgesneden design. De schuif van dit pistool is gemaakt van aluminium en heeft groeven aan de achterkant die het aanvankelijk spannen vergemakkelijken. Ook de interne onderdelen zijn opgebouwd uit aluminium en stalen onderdelen, waardoor het pistool zeer betrouwbaar in gebruik is. Alle hendels zijn geoptimaliseerd voor rechtshandige schutters en zijn gebaseerd op de functionaliteit van originele pistolen.APS Airsoft installeert ook een aantrekkelijke magazijnverlenging en de standaard XTP-grip met verwisselbare gripruggen. In combinatie met de ingebouwde metalen binnencilinder van 6,03 mm bereikt de XTP Dragonfly een zeer goed schietpatroon en, met 0,20 BBs, een output van maximaal 1,0 joule.

Details:

Hop-up: verstelbaar

Opnamemodus: halfautomatisch

Magazijncapaciteit: 23 ronden

Lengte: 205 mm

Lengte binnenloop: 95 mm

Kaliber: 6 mm

Gewicht: 783 g

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen