300 BAR FILLING STATION bord voor paintballveld / airsoftveld (60x60cm)

SKU: 5100

12,95

Op voorraad
Product beschrijving

Informatiebord 300 BAR FILLING STATION voor paintballvelden en airsoftsystemen.

Maak het uw bezoekers gemakkelijk op het speelveld en laat met duidelijke borden weten waar ze heen moeten en wat zich waar op uw terrein bevindt. Hoe gemakkelijker het voor de klant is om zijn weg te vinden, des te meer ontspannen hij zal zijn over de dag en uw systeem.

Duidelijke etikettering van belangrijke zaken zoals tankstations of instructies over het dragen van een beschermend masker zorgen ook voor meer veiligheid op uw systeem.

Onze hoogwaardig bedrukte speelveldborden zijn duidelijk begrijpelijk dankzij een betekenisvol pictogram (beeldeffect) en uitleg in het Duits en Engels (schrifteffect). De opvallende signaalkleuren zorgen er bovendien voor dat het bord daadwerkelijk wordt opgemerkt door bezoekers.

Alle borden zijn gemaakt van hoogwaardig bedrukt, scheur- en UV-bestendig vrachtwagenzeil en zijn rondom voorzien van metalen oogjes om op te hangen. Eenvoudig te installeren en een zeer duurzaam product dat gemakkelijk bestand is tegen incidentele brand op het veld.

Borden in uw eigen ontwerp voor uw faciliteit. - Wij maken het mogelijk!

Wilt u voor uw faciliteit heel individuele borden hebben die bijvoorbeeld uw speelveldlogo bevatten, een andere achtergrond hebben of iets anders zeggen dan de borden die wij aanbieden, neem dan contact met ons op. Wij leveren u individueel ontworpen borden vanaf een afnamehoeveelheid van slechts 5 stuks!

Productdetails van de informatieborden:

- Informatiebord voor paintball- en airsoftsystemen

- Hoogwaardig bedrukt vrachtwagenzeil

- UV-bestendig

- Scheurbestendig

- Voorzien van metalen oogjes om op te hangen

- Afmetingen 60 x 60 cm

-

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen